NU harom komme!!!!!!!

Vila - Memoir Strap DressAberdeen Tunic
/MA

JIEHO

Filmen var så bra tyckte jag! Gick ut ur salongen med ett leende på läpparna. Dock slocknade det en aning när jag hörde någon framför mig säga hur fruktansvärt dålig den var...

Ikväll ska jag/vi spela match med f17 för första gången på länge och jag taggar som tusan!

/mallis


HEJ!

Nu är jag hemma igen efter en riktigt rolig vårvandring med SPFL1b! Vi hade lite otur första dagen med regn men dom andra dagarna var det bra. De var bara lite kallt på nätterna men tur var att de var trångt i tältet så vi kunde värma varandra.  Här kommer några bilder som är tagna från emmam o´ch emilia. 

 







/ moa



SATC 2

Vi förlorade igen! 2-1 mot Betsele och det är så frustrerande för vi spelade bra men som vanligt kan vi inte sätta våra chanser.

Men nu är det glömt för ikväll blir det:

OCH MALLAN TAGGAR TILL 1000


/MALIN

Jag vet inte vad det tjänar till att jag skriver just nu. Förmodligen är det så gott som ingen som läser detta nu när spectrumtjejerna är på vårvandring! Min dag har dessutom sett likadan ut varje dag denna vecka: skola - äta - träning. Idag blev det dock en lunchbuffé på Tatung efter skolan!

Snart blir det träning. Igen.


Drive-in

Måndag!

Idag har jag varit och sett min klass spela myrfotboll. Det såg riktigt roligt ut, jag blev avis. Men istället taggar jag för vårvandringen. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för mig. Jag är så himla less att jag håller på att bli tokig. 
Ikväll ska jag fara och se på fotbollsträning. Det var så himla längesen jag var där. 



Grattis till Signe som fyller år idag!!!  

/ Moa

ps: Malin nästa gång är jag före ;)


Cyklis

Kom just in från en cykeltur i de ödsligare delarna av Kåge. Jag tror aldrig att jag har gjort det förut bara sådär men det var otroligt rogivande och vackert måste jag säga! 

Nu kommer en bildbomb från i fredags! (Synd Moa, jag hann före)



 




Snodde bilderna från http://rebeckaochfelicia.blogg.se/ och http://pahlberg.blogg.se/ !
Tack för en trevlig kväll


Ljudet Av Ett Annat Hjärta

Trevlig gårkväll med Linn och Rebecka. Vi åt och snackade skit! (Förlåt, skvaller förståss!)

Idag har precis som de flesta andra söndagar varit slapp. Har legat ute och i solen en stund och även rensat bort lite maskrosor på gården vilket påminde mig om hur otroligt mycket jag längtar till v. 24-27 (SkeBo)!


Tagg/nostalgi-låt!
/

...

Förlust mot Flurkmark, 0-2. känns pissdåligt. Dels för att vi förlorade men mest för att jag bänkade hela matchen förutom de sista tre minuterna. Har börjat inse att det inte alls är bara skönt att sitta där så nu ska jag skärpa till mig.

Nu ska jag hänga med några bra tjejer + en kladdkaka så ska nog allt kännas bättre!
/mallis


hiih bra Signe, bra!!

Fredagkväll!

Hade en jätte trevlig kväll igår. Jag och felle var och handlade surströmming och annat som hör till. Sedan kom malin och rebecka och hjälpte oss att koka potatis så att allt skulle stå klart när dom andra tjejerna kom hem från umeå. Jag tog inga bilder igår eftersomatt sladden till kameran är trasig så jag kan ändå inte lägga in några bilder, men jag snor kanske bilder från någon annan när dom lägger upp hehe.


NU ska jag äta glass, mumms

/  En skadad


Ute skiner solen och här sitter jag!

Har datakunskap idag också och jag är snart klar med att skriva om ergonomi och datasäkerhet. 
Nu är det snart mat och jag längtar!!! Jag tror det är någonting med korv, jag hoppas det gott. Det var allt för mig. Det kanske kommer ett till inlägg senare. 

 


Jag längtar till stugan!!

/ ml


Med jordspad'n i hand'n

Samuel är ute på skattjakt. Han fick en flaskpost i brevlådan för någon dag sedan med en karta och allt. Det ska bli spännande att se vad han fyndar! Det skulle vara trevligt att få en flaspost någon gång tycker jag...


hihi


Tord


Vila i frid


Den här låten är fin och jag kommer att få höra den live i sommar!
/mallis


På skolan!

Sitter på sklan just nu och har datakunskap. Vi ska egemtligen skriva om datasäkerhet och ergonomi men jag har inte börjat än. Det Kändes inte så kul, men efter det här har vi inge kvar på datakunskapem!!
Ikväll trodde jag att jag skulle jobba men det blev inget för att dom hade redan nig med folk. Istället ska jag nog träna lite matte eftersom att vi har nationella på fredag.  Nu ska jag ta tag i uppgiften.

 
Skolavslutningen förra året! 

/ moa


TISDAG

Dagen började med termins. Gick väl inte alls speciellt bra men inte dåligt heller. Skönt att det är gjort för den här terminen iallafall. Kör och historia hade vi också innan dagen slutade ungefär kl 2. (Ingen gemu pga termins!) Stötte ihop med mor min på stan så jag passade på att åka med henne hem. Har sedan dess hunnit äta och spela match mot Nysätra med U19. Det var faktiskt riktigt kul att möta lite lättare motstånd för ovanlighetens skull och matchen slutade 0-8 till oss.

Imorgon blir det ingen skola för min del. Ska dock på begravning så det blir väl inte så kul det heller..! Annars leker livet typ!

/
 

Måndag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det var ett tag sen nu. Jag har inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och försökt bli av med den här otroligt jobbiga och onda värken. Jag ska bli bättre på att skriva nu.  
Nu ska jag lägga mig i soffan och se tv resten av kvällen.



/ moa

Helgen i (snodda) bilder






Lördag






Ph1

Kanondag igår! Umeå var king även om det inte blev många inköp för min del... På kvällen var det DH som gällde :O Såg Annorlunda Randoms och Üni i en äcklig lokal med typ tusentals svettiga datanördar. Men det var kul ändå och sedan gick vi ner till älven och myste. Sommarkänsla var det!

Idag var det match mot Morön. Vi förlorade med 3-0 men kämpade bra. Nu bär det snart av mot älven där det ska grillas, lekas och ha allmänt trevligt!


/malin

/MALLIS

Vi körde moppe till Hebbersfors idag och det kändes verkligen som sommar! Det var en mycket bra dag iallafall och gulligare hundvalpar har jag aldrig sett. Det blev en hel del bilder och även en filmsnutt. Dock hittar jag inte sladden...
Synd att jag inte kunde följa till Bersan och äta superstor mjukglass. Det får göras om och ja Emma då ska jag äta upp både min glass och allas rester. Precis som det brukar vara! ÄLSKA SLUMPEN<3 hihi

Nu ska jag snart sova. Imorgon bär det av med 06.20 bussen mot stan och sedan vidare mot vår storstad Umeå. TAGGR!

hihi

Den första av de lediga dagarna ska tillbringas hos Hannafrohm med några braiga tjejer, fyra små hundvalpisar och en stor skål med fruktsallad såklart!


så här ser de små liven ut...
/Malin-Stalin (EmmaE brukar kalla mig det)


To sum it up...

I fredags tog Signe, Anna Julia och jag mopparna till Rovön där vi grillade med några doodes. Mycket trevligt var det! Igår tog jag vara på de härliga soltimmarna i en badenbaden den större delen av dagen. Efter middagen var jag hos Signe. Där var också Anna, Linn, Lisa, Emma och Julia. Vi åt kladdkaka och skrämde livet ur varandra med hemska historier som sedan förföljde mig under natten. Idag hade vi match mot Burträsk som slutade 2-2. Det kändes som en förlust eftersom att vi vann över dem med 4-0 sist vi mötte dem. Själv satt jag på bänken i princip hela matchen hehe. Ikväll har jag sett lite hockey och gått en promenad.

Så såg min helg ut och nu ser jag fram emot en tredagars skolvecka och sedan en hel del trevligheter!


TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ
/sistN


Glad är jag idag

Ännu en helg och snart är det verkligen sommarlov!
I onsdags var jag på den tredje och sista gången för Club Fanny. Hur kul som helst var det verkligen och jag hoppas att det kommer fler gånger! Igår var jag på den roligaste träningen på veckan. Vi lekte Mästarnas mästare i Kågeskolans gympasal. Malin "mallan" Andersson ledde hela tävlingen ända till den sista grenen då man skulle kasta en medicinboll så långt som möjligt. Jag slutade inte ens på pallen...

Nu taggar jag helg och skrov!


jag hittade en fin bild!
/malin


!



De är inte långt kvar till sommar nu!


Tisdag

Det blev en ordentlig start på denna vecka för mig med nationella prov i engelska. Det gick hyfsat tror jag. Jag for hem efter lunch för att jag skulle inte vara med på gympan och min hals värkte. Jag fick även sällskap av lisa som inte heller mådde bra. Krya på dig.
Nu ska jag se one tree hill!
/


Basafton och B&J

Igår var jag hos Löwis på basafton tillsammans med sju andra basister. Vi lyssnade på hjältar som Jaco Pastorius, käkade chips och drack cola, trevligt!

Ikväll ska jag käka B&J. Det var två burkar för 75 på Ica i Kåge, måste ju passa på! (Mamma betalade)
/mallis

längtar till skolavslutningskväll

Grattis linn4n!




.

Idag har varit en sådan dag då jag har gått runt i pyjamasen till typ... nyss? Jag har ätit konstant men aldrig en rejäl måltid. Jag har läst 193 sidor ur min bok som jag ska ha muntlig redovisning om på måndag. Jag har övat lite på mina instrumentläxor men bara på delarna som jag redan kan. Ovärt. Jag har tänkt väldigt mycket på allt och inget och även varit en aning ledsen. Mest för min mormors skull.

Men nu ska jag rycka upp mig. Snart gå till Annizen!


sommarbilder blir man ju alltid glad av!
/malin

hejsvejs

Ursäkta att jag inte har varit så aktiv med mitt bloggande i veckan. Det har nämligen varit en väldigt jobbig vecka. Det började i måndags. Jag kände att de var något konstigt med min hals men jag brydde mig inte så mycket förrän senare på dagen. Då fick jag svårt att andas och kramp i halsen. Farfar fick sjutas mig till akuten. Dom kunde inte säga vad det var så jag for hem och återvände både tisdag och onsdag.
Men nu har det blivit bättre. Och nu vet jag att det bara är mina muskler i halsen som är spända och drar ihops sig, därför har jag så ont och tungt att andas. 
Men nu taggar jag inför nästa vecka istället! 





Hoppas ni hade en bra valborgs alla saknar er! <3

/ ml


Valborgs

En kul kväll med många nya människor blev det! Tycker synd om Moagumman bara som tvingades vara hemma!


krya på dig!


RSS 2.0