Jesper



Vi kommer alltid minnas dig som den glada person du alltid var!


27/9

Barnen på sunnanåskolan har fått utsättas för oss idag med massa lekar och annat skoj i falkträsket.  Ikväll måste jag göra läxa men ska också försöka hinna ut på en runda! 

Hittade en mapp på datorn med väldigt blandade bilder från förr hehe 

 









hej igen

Kom hem igår efter fyra dagars fjällvandring i hemavan med klassen. Det har varit en kul resa fast de vissa stunder var väldigt blött, tungt, stormigt och kallt och jobbigt. Många skratt och erfarenheter har jag fått och kommer aldrig glömma resan.  
Har nyss landat i soffan efter att ha spenderat denna lediga skoldag på jobbet. Nu ska jag klistra på min välkända nackkrage och sedan ta hand om om sjuka syster som lider av körtelfeber med en hals/ nacka uppsvälld till dubbel storlek!  



bild på klassen från hemavan av emilia


Dagens outfit


hihi

 

lyckad gruppbild från emilia från i fredags då vi firade emma m 
Ikvll blir det bio med malin och emma m. Jägarna två är vad vi kommer se. 



En av mina favorit emmor fyller år!!!!!

,






Grattis!!!!!! ♥ u

♥♥

Har än en gång lärt mig hur snabbt livet kan ändras och hur viktigt de är att är ta vara på alla stunder man har med med sina nära och kära.  



Lördag

Är ledig idag och de känns underbart! Igår var jag hos felle och såg film och myste och ikväll väntar party hos hampus som fyllt år och imorgon jobbar jag. Känner att de här är en bra helg. Nu ska jag krypa ner i soffan framför någon bra film och vila mig i form till ikväll! 



bild från emma efter en av våra oförglömliga cykelturer i sommar!  


aaahhahaahah

Fick de sjukast smset från min chef igår när jag kom hem från jobbet! Han frågad om jag ville följa med han och andra ica jobbare till barcelona 14 - 17 oktober!!!! Självklart tackade jag ja, blir man bjuden så! Räknade också ut att jag egentligen jobbar då men skönt att slippa de hehe  

   


ungefär så här taggad är jag nu!!! haha

RSS 2.0