JA

Igår åkte jag till estetpartyt som husmus tillsammans med en haj och en hippie. Jag fick några skumma blickar och även några utskrattningar när vi gick runt på stan medan vi väntade på bussen mot mobacken men det är sånt man får ta när man har håret uppsatt i två bollar till öron, en rosa nos och morrhår (heter det så även på möss..?) Det var iallafall jättekul där men jag fick hämtning vid 12 så då släpptes jag av hos Linn där jag hittade två avdäckade tjejer i Linns säng (anna och linn hade varit på barnkalas) =] Gick hem därifrån vid halv 3 tiden och nu sitter jag här och taggar gratisträning på 360 och sedan träningsmatch i bollhallen!
/malin


27 Februari

Vaknade idag med nackspärr och träningsvärk, inte kul. Men med lite massage så har det blivit bättre.
Snart ska jag ta bussen till stan för att träna på 360. Det är gratis där idag så då passar jag och några brudar på att träna.Efter det ska jag dra på mig 80 tals kläder och våffla håret för att sedan fara på 70-80 tals fest. Det kommer säkert att bli kul. 


/ moa


FREDAG!!

Har nyss kommit hem från en väldigt rolig dag på isladan. Vi kom trea. Riktigt bra jobbat tjejer! 
Det började inte så bra med en förlust mot 1a. Efter det vann vi två matcher på rad mot 2a och b, en av dom var på straffar. Känner mig helt slut just nu men också väldigt glad. 
Nu blir det oth.




/ moa

Hjälp!

Imorgon vankas musikarfest! Tema: Bokstaven H (fri tolkning)... Börjar känna att det är dags att komma på något nu, någon som har något förslag?!
/malin

13 ÅR!

Grattis trollunge!!




/ moa


Tänk vad lite sol kan göra!

Hade hål idag i några timmar. Så då tänkte AmandaO, HannaFrohm (ja, det är hennes tilltalsnamn), Sofia och jag att vi kunde gå till Myrorna. På väg dit fick vi som en uppenbarelse, det var inte kallt! Solen sken och värmde hela kroppen (utom vaderna) det gjorde nog min dag! När vi kom till myrorna var jag så glad att jag köpte hela sex plagg, värt! Allt detta shoppande orsakade också att jag glömde bort mitt eget utvecklingssamtal... Tur att mor min är lika glömsk, hon dök nämligen inte heller upp! Pratade med Löwis efter skolan, tur att han är snäll! Vi flyttade fram utveckligssamtalet till imorgon. 

Då är frågan vad händer ikväll..? Har massa läxa att göra men det kändes inte så frestande, helst av allt vill jag bara äta massa goda grejer som vanligt, är nog sockerberoende...

Bild 572

såg väl inte helt fel ut?
/mallis


HELGEN

Har inte skrivit något under helgen men här kommer ett snabbt inlägg om helgen.  

Fredag: Hade skola till 11 stannade sedan kvar på skolan en stund för att filma till en redovisning.
              Var hos fele på kvällen med majsan, lisa och emma e.
Lördag: Tränade i bollhallen och tog en lugn och behövlig hemma kväll. 

Söndag: Hade kalas för mig och anna. Fick pengar och fina teckningar av mina småkusiner.
              Tränade i kombihallen på kvällen. 

/



Nymek.

Cupen idag gick väl sådär. Vi kämpade bra men tyvärr hade vi inte turen på vår sida. En vinst, en förlust och en oavgjord räckte tyvärr inte men det var kul så länge det varade!
Bara att tagga om till kombihallen ikväll då...! eller vi får väl se ;)


fina hiihh

/malin


HIAIHIAIHOHo

Kvällen har jag tillbringat med Emelie och Julia hos Julia i Östanbäck. För det första måste jag säga att det var nog det finaste hus jag någonsin varit in i, helt obeskrivligt! Vi bakade kladdkaka och pratade, skrattade och flummade. Det var mycket trevligt, måste göras om!

Nu ska jag sova, blir hämtad 08.45 imorgon för att fara till Burträsk på Nymek cup, TAGGA!
nattinatti från molli


- 28 grader



 Vill ha sommar i stugan!!!
/ ml


HEJ

Gårdagen tillbringades med Anna, Sofia, Signe och Linn. Vi började på frasses och tog sedan bussen till repis och till sist avslutades kvällen hos Anna med bravojuice, otrolig dryck! Det var kallt att gå hem klockan två i -28 måste jag säga, nu får det lov att bli sommar och sol!!

Idag följde jag med päronen till stan, gick runt och lämnade CV här och där och nu blir jag snart hämtad av Pilttos för träning i bollhallen!
Ciaooo /m

Proteinkick!

Nyss gjorde jag något som jag aldrig har gjort förut. Jag drack ett rått ägg. Det var inte det godaste jag har smakat men jag ska iväg och träna nu så vi får väl se om jag springer fortare än aldrig förr!
/malin


Torsdag!

Skoldagen idag har varit en av dom längsta dagarna på länge plus att jag har haft prov i datakunskap och matte.
Ikvällen ska jag tillbringa på ica så om ni har vägarna förbi kan ni komma och hälsa på.
Det blev ett ganska tråkigt inlägg men jag lägger in en bild på två fina tjejer!!




/ moa

rubrik.

Ja den här dagen har varit lik de flesta av mina vardagar förutom att jag var träningsfri ikväll så Signe var här, vi åt marängsviss... igen (för min del). Har ätit det fem gånger på två veckor tror jag. Inte okej! Men det var gott.


Signe och Sten, lika som bär! Saknar dig Sten, du var trevligare än Totte(torsten, tomas, torgny?)

Jag har insett att jag måste börja ta med mig kameran överallt så att det inte blir så tråkiga inlägg varje dag!
/malin


Måndag 16 februari

Då var man sjuk igen! Har inte sovit många timmar inatt, som alltid när jag är sjuk. Hoppas att jag inte missat en massa på skolan idag som jag måste ta igen. Har bestämmt mig för att inte vara hemma imorgon om jag inte är döds sjuk. Så det blir ingen träning för mig ikväll malin. 
Idag fyller nästa kusin år.  

Grattis Lisa som fyller 14 år!!!
  
 

/ moa


















Fettis Dagen

P.g.a. inställd ensemblelektion fick jag sovmorgon till 10.05 då det var kör. Vi började med en ny låt som förhoppningsvis blir rolig! Tunnpannkakor med grädde och sylt var det till lunch<3 Efter baslektion, historia, gemu och gemensam musik var skoldagen äntligen slut. Nu sitter jag och väntar på middag och sedan förhoppningsvis en semla till efterrätt! Om jag orkar kanske jag far på F17s träning ikväll, någon som ska dit?! =D

hihi kaffeklubbstiderna<3


/malin


GRATTIS!!!

Grattis Emma Margareta Erikson som fyller 17 år idag. Nu är du äntligen lika gammal som mig, din stor kusin! Tänk vad tiden går fort.  
Du betyder obeskrivligt mycket för mig och det kommer du alltid att göra både som kusin, kompis och arbetskamrat.  
Hoppas du haft en super dag.  
Älskar dig, du är bäst!!!


 Vad skulle jag göra utan dig! 




hjärta på dig

Imorse vaknade jag upp med min nya tjej sofia hihi. Efter att hon hade farit for jag ut och övningskörde en sväng och nu har jag ätit middag, fläskfilé och potatisgratäng, mums! Ikväll blir det träning i kombihallen, då får jag träffa många människor som jag hjärtar. Till exempel moa =]

/malin


Alla hjärtans dag!

Sitter just nu och laddar inför träning. Är inte så taggad men innan halv nio är jag säkert det. 
Idag har jag varit på kalas hos emma och lisa som fyller år imorgon och på tisdag! Vi åt tårta och spelade DX- ball. Ett spel vi alltid spelade när vi var mindre.  
Efter det for jag emma och ante ut med skotern en sväng.  
Nu ska jag äta.

/ moa

festIS!!







  

Några fina bilder från igår!









lördag

Vaknade alltså vid 8 idag trots att jag somnade vid 3, det är nog något fel på mig! Gick en promenad med mor min och sedan tog jag 12bussen till edda för att se Emma och Linns innebandymatch tillsammans med Lisa, Felle, Ebba och Sabrin. Grattis till vinsten! Sedan gick vi över till vår fotbollsträning i bollhallen, kuligt! Har ätit middag nu och väntar på att Sofia ska komma så att vi kan bege oss mot Emelies (och Rebeckas) hus i bushen hihi! Vi ska äta som vanligt, MARÄNGSVISSSS JIPPIE LÄNGTAR! 



/malin

same old story...

Kvällen började hos Signe. Linn var också där, hon skulle bli orange för att sedan bli blond för att sedan bli brun! Mitt i allt gick vi till holken för att käka pizza med den gamla klassen. Där visste ingen att vi skulle komma och äta pizza så det slutade med att vi fick gå den långa kalla vägen till grillen för att äta pizzan och dessutom köpa drickan själv för 40 spänn... Efter det gick Jennie, Linn, Signe och jag till Signe och bastade och tonade mitt hår i en brunare nyans :) Nu sitter jag här och väntar på att bli trött, kommer aldrig att hända känns det som?

hola hejs från malin

mat!

Sitter just nu och väntar på mat. Ikväll är det jag som bestämmer mat, det blir min födelsedagsmat!!
Har nyss varit och tränat partypass med mamma. Jag hade glömt pengarna hemma, men som tur var fick jag träna gratis!
Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir kanske att vara med några kompisar.
NU ska jag äta hejsvejs 



/ml


skolaaa

Är nu klar med en EOSlektion som gick ut på att lägga in passande låtar till bilder (se exemplet nedan). Nu inväntar jag EOSlektion numero 2 för dagen som börjar klockan 3. ca 15.55 slutar vi och då blir det att gå runt på stan lite och köpa nya leggings (mina försvann spårlöst?!) och ikväll blir det pizza med den gamla klassen.

Yesterday - The Beatles

/mallan


God morgon!

Sitter och skriver en bok recension på Engelska. Tänkte stiga upp tidigt idag på min Lediga dag, men så blev det inte.
Det har varit lite dålig uppdatering av mig den här veckan, men det har varit ganska mycket den här veckan.
Även fast det har varit en kort vecka har läxerna tagit all min lediga tid.
Idag ska jag och mina vänner packa fika väskan och gå ut i det fina vädret. Vi tänkte gå ut på isen och ha det mysig. En bra start på helgen.
jag ska försöka komma ihåg kameran så jag kan lägga in lite bilder senare.







/ Moa


!

Satt just och tänkte på alla planer jag/vi har för sommaren då jag kom på en sak! Jag kommer aldrig att ha råd med alla festivaler, roadtrips och alla andra av sommarens bestyr. Därför bestämde jag att min lediga dag skulle spenderas med att skriva ett CV.. Ett förbannat bra CV!!!!!!!



/m


17 ÅR!

Dagen började med skön sång av familjen Lundqvist och en liten present på de.
På skolan fick jag höra mera sång av SPFL1b mycket fint!
Måste också tacka alla mina fina vänner som grattat mej idag och gjort så fina inlägg på sina bloggar. 
Älskar er!!! 



 

/ moa 17 år


GRATTIS MOA!

Har nu tagit sprutan den första sprutan mot livmoderhalscancer och det gick bra hihi. Nu försöker jag att övertala mamma att vi ska köpa hem skrovmål till middag så vi får se hur det blir med det! Ikväll ska jag jobba med min och Emelies redovisning om Michael Jackson som vi ska ha imorgon (bara ca 2 månader senare än tänkt ;) ). Jag ska också försöka hinna med att fara på F17s träning och om jag får tid över kanske mucisera litegranna!



Ett stort grattis till min bloggkompanjon och vän MOA som fyller 17 år idag! Ett år kvar! DÅ har jag äntligen någon som gör mig sällskap till krogen!
/mallisen


Umeå

Dagen har spenderats i Umeå tillsammans med Signe, Julia, Sofia, Emmie och Amanda. Måste ju passa på att åka till storstan när man kan åka gratis på busskorten! Den mesta av shoppingen bestod nog av mat och fika men jag fick även med mig en tröja från monki hem! NU tar jag en kaka till kaffet och ska sedan jobba med steffe och plinka lite gitarr...

Här kommer en fin och jätteny bild på mig den stackars sjuklingen som inte kunde följa med...


tack och adjö för idag
/malin


Helgen!

Medans några av mina vänner spenderar dagen i Umeå är jag hemma och njuter av att göra ingenting. 
Tänkte göra bort en massa läxa idag men har bara skrivit en halv sida på min svenska novell, inte bra!  

Helgen har varit riktigt kul faktiskt, som alltid när jag är med min underbara kusin emma!   
Synd bara att den går så fort. Men jag tycker att vi lyckades bra ändå vi hann med att åka slalom, snowboard, skoter, bada, basta och äta god mat.
Bilder kommer kanske senare om jag hittar några som inte är allt för fula.  

 

Lägger in en bild på emma och malin

Förresten bra jobbat ihelgen malin tre
inlägg, inte dåligt!!




/ MOA

 


LÖRDAG

Jätterolig träning i bollhallen idag faktiskt! Har nu ätit grekisk pyttipanna och jag och Signe ska bege oss ut i mörkret mot Linns hus. Vad som händer där återstår att se!

//


Vill ha sommar - NU!


Långhelg - JATACK!

Till skillnad från Moa så kom jag hem från skolan för ca en timme sedan... Ikväll blir det nog att pallra sig till Ursviken för att umgås med två flickor vad namn Sofia och Signe! Vi ska göra glass i en glassmaskin bland annat!

P.S.
Mois, hoppas att du får det bra i Malå. Jag ska göra allt som står i min makt för att hålla bloggen vid liv medan du är borta!
//MALLAN


FREDAG!

Har nyss kommit hem och klockan är bara 14.15!!
Efter skolan for jag, linn, josse p och matilda till emma m och käkade B&J, de var gott som alltid.

Ikväl packar jag väskan och drar till malå. Kommer att var där hela helgen så ja hoppas att malin kommer att vara flitig och blogga.  

 

/ moa

!

Även mallan har spelat fotboll ikväll men vi hade träning i det gamla kyliga tältet... Imorgon taggar jag matteprov, engelskaförhör och skoldag till 15.50!!!! =D

gammal goding!

4/2

MItt första inlägg!!

Ikväll blir det träning i bollhallen, det blir säkert kul!
Hoppas bara att min träningsvärk inte kommer att vara något problem.





 
/ mois


ÄNTLIGEN!

Äntligen är bloggen igång, som ni har väntat! Allt började som ett nyårslöfte och bara 33 dagar senare har vi äntligen tagit klivet ut i bloggvärlden! Hoppas att ni kommer att följa vår blogg och vara den trogen...

/


RSS 2.0