Måndag

Helgen har varit riktigt kul! Myskväll och storhandling med emma m inför lördagen i fredags och cyckelfest i lördags med underbart god mat och mycket trevligt sällskap.  

Startade denna dag på bästa sätt, fick nämligen vakna upp med min älskade kusin och fick frukost på sängen!  

Tack emma love you ♥ 
Torsdag

Bara en lektion kvar innan lov och det är bågskytte! Känns underbart!
Vad ska jag annars säga. Har gjort värdens sämsta nationella tal idag , jobbat och haft sönder mjölkpaket och nu landat hemma helt död framför hockeyn och ser att dom ligger under, såg också just att jag fått mail om projektarbetet med tusen frågor som jag redan svarat på, men måste göra igen.
Det enda som tröstar mig i detta läge är cyckelfesten på lördag!! är ungefär lika taggad som på bilden, fast mer!!!!!

Fjällbomb


.Hade inte tackat nej till denna färg just nu, jag syftar inte på hårfärgen hehe... Inget för mig! 
skulle inte heller säga nej till bruden till vänster ;)

Söndag

Sitter och proppar vindruvor och ser lotta på bråkmakargatan. 
Har haft en riktigt lugn helg som verkligen varit behövligt! Lite jobb, läxa och en myskväll med emma hos mormor är vad jag gjort.
 

bilden är till emma


Barcelona
Hola

Kom hem igår efter en sjukt kul och lärorik helg i barca. Hade tänkt lägga upp lite bildre men min dator vill inte samarbeta så här kommer några från emma.                       


11/10

Har haft en underbar helg i stockholm. Mycket saker har inhandlats som tydligt märks på kontot. En mysig kväll på hotellet med bastu/bad och en utekväll på sture p, fick uppleva ett av det dyraste toabesök någonsin men nöden har ingen lag som sagt. Det är lite kort av vad vi hunnit med.

 
emmas överbelastade arm efter en dags shopping...

hihi


  


 

Tordag

Ikväll 22.51 går tåget som stockholm!  Ska bli underbart att få komma bort ett tag från allt elände som hänt på senast tiden och bara vara med mina favvvvisar ♥ 
Först ska resväskan packas jag ska en sväng på ica med emma för att handla in lite godsaker till natten och sedan se lite hockey i förhoppningar som att tiden kommer rusa iväg! Förra gången väskan var packad haha, men nu är även dessa tjejor med! 

 


hahaha

Sitter och håller på dö av skratt då jag hittat en film och även bilder på vänner i min webbkamera lägger dock bara ut de som kan visas för allmänheten för modellernas skull.

Tack för att ni ännu en gång just förlängde mitt liv!

Nu blir de glass och soffläge för oss! habanero-bullen

Hemma från bullkalaset. Oerhört trevligt förutom den lilla incidenten att jag av alla 200 bullar fick ÄCKELBULLEN (innehållande typ världens starkaste chilifrukt)

tur man hade med sig en liter mjölk.jag ber så hemskt mycket om ursäkt

För den dåliga uppdateringen. Har varit fullt upp med skola, träning, läxor, jobb och annat.
Har bland annat hunnit vara i fjällen. Bilder kommer kanske så småningom!

Helgen har varit full av mys med olika tjejer, trevligt!
Nu har jag just ätit och ska snart bege mig mot Isaks årliga bullkalas, GOTT!

TAGGA STOCKHOLM DEN KOMMANDE HELGEN!


min helg

Denna helg har flygit förbi, men samtidigt varit riktigt skönt för jag har varit ledig hela!
Den började med en begravning, vilket inte var en av höjdpunkterna men den var väldigt fin. For hem sen och försökte tagga för fl- fest. Den var som sagt väldigt rolig när jag väl kommit dit för det var skönt att tänka på annat. Senare under kvällen fick vi hämtning av grabbarna och for en sväng på olles. Kvällen avslutades med efterfest hos lisa med klas, micke och chrille.  
Lördag vaknade jag hos lisa efter några timmars sömn sen blev det en väldigt lugn hemmakväll. 
Idag har jag gjort bort lite läxa och sen varit på solbacken och syndat.. sorry girls!en bild tagen med min supermobil från fredagkväll

RSS 2.0