Äventyr

en cykelfärd på många mil.


första stoppet. för att käka en fet baguette.

skjutbanan var kul

fortfarande taggade

kul att leka med hylsor

hihi

hihi

efter många pumpningspauser gick inte pyspunkan att rädda...

leda..


inte kult att leda. hämtning!!


fiskeredo

fin fångst. (två var mina hehehe)

ja de va väl de

hejhej

Även idag har jag jobbat en stund på aurum men bara till 12 ungefär. Går bra men är stressigt!! Sen styrdes det snabbt ihop en badutflykt till skatan med Emmie och Hannafrohm! Jättenajs att jag hann med det också en dag som denna!! Nu ska jag styra upp nå käk och sen bege mig till ersmarks IP för fjärde kvällen i rad..!

Imorgon blir det jobb ca 9-16 och sen hoppas jag att min boyfriend har kommmit hem från fjällnnn;)


chaaarmingngg


Onsdag

Igår efter jobbet for jag till stugan och sov för jag är ledig idag!! 
Har nyss kommit hem och väntar nu på att emma ska sluta för då är jag bjuden på mat hos henne.

en liten eller ganska stor stackare som jag och anna hittade helt ensam i vassen idag. Tur den rymdes i  lill ekan för den bor nu i stugan. Om någon saknar den så hör inte så gärna av er. 

HEJ

Trästockhelgen var riktigt kul ! Sitter och lyssnar på We are the storm i detta nu, dom var riktigt braaa ju!! Igårkväll missade jag tyvärr Eva&Adam-mys hos moa pga kusinträff för att fira att min kusin ska gifta sig, trevligt som alltid! For sen till Björn när han hade jobbat klart på trästock. Har som inte hunnit träffa han riktigt ordentligt under hela trästockveckan och imorgon drar han mot Hemavan helt plötsligt!

Ikväll var jag på första träningen efter uppehållet och imorgon är det match mot mariehem. Undra hur det går he he.

Imorgonbitti ska jag även inskolas på Aurum mellan 09-11. Sen är jag öppen för förslag!!även säkert! var riktigt bra!!

hejhej

Helgen har jag besökt trästocks fredag, lördag. Cyklade dit och hem med vänner på fredag och på lördag åt vi surströmming hos josse innan vi åkte in till stan. Igår beökte några vänner mig för eva och adam mys. Alltid lika kul att man kan replikerna utantill hehe.
De var lite av vad som hänt i helgen och får se vad denna sista semesterdag bjuder på! 21/7

Har varit på gullsand två dagar i rad nu. Jag älskar semester!!! Idag var jag där med malin, jocke och micke. Dagen slutade med att jag, jocke och micke blev strandade på gullsand... De gick bra tillslut vi blev hämtade av några med båt så nu är jag hemma och ska nog för en gångs skull vara hemma ikväll och bara ta det lugnt.  

 


HUr blev det såhär??


hejhej

Igår fyllde lisa 18 år! De firade vi igår kväll hos henne. En riktigt lyckad kväll!
Idag har jag jobbat men bara några timmar och nu har jag semester!! En hel vecka utan jobb eller skola. Kommer bli underbart kan inte komma på när de hände sist.  
Startar semesterveckan imorgon med en lite tripp till haparande med vänner. Vill ha lika bra väder i veckan som när denna bild togs

GRATTIS 18 ÅRINGEN


heej

Har nyss ätit en kebab sallad, lite annorlunda men den var faktiskt riktigt god. Jobbade till 17.00 idag och de känns väldigt skönt att komma hem så tidigt. 
Nu väntar jag på att malin ska ringa så ska vi hitta på något ikväll! Känns som evigheter sen vi sågs. 

 


Onsdag

Igår påbörjade jag min ledighet som varar veckan ut! Självklart vände finvädret totalt och det blev ösregn men jag är inte förvånad,det är typiskt min otur! Har varit mest upptagen med att repa dom senaste dagarna, (även om vi mest ser film eller gör annat i slutändan....) ikväll är giget ju, taggaaaa!
och här är några av dom som jag inte har sett till på alldeles för länge!!


Söndag

Helt slut efter helgen har jag nu slagit mig ner i soffan framför solsidan. Fredag var jag ledig och sen på kvällen var jag i boviken med några. Igår jobbade jag och efter jobbet cyklade jag och emma till stugan åt surströmming med släkten som smakade lika bra som alltid. Vi fick sen hämtning av några grabbar i fiskbilen som körde oss till emilia och sedan vidare till boviken där kvällen och även natten spenderades. 
Denna dag har jag jobbat och de var väl inte den bästa dagen på jobbet men jag överlevde, de var ju inte så länge. enda bilden jag tog

NAJS

Fredag-lördag har varit VAAARMA!!! :D:D:D:D dock lite molningt ibland... Igårkväll cyklade jag och Björn först till Danielsten(burehavsbad) och badade lite. Var sedan bara hemma en stund och tog lite kaffe och cyklade sen till buregaffla och tog ett dopp och spanade på kräftor!

Idag tänkte vi hänga i Abbortjärn (Uttersjöbäcken) men vi hann inte med mer än ett dopp förän vi blev galna på mygg/flugor/bräms osv!! Så vi for mot Bjuröklubb och hamnade på Storsand! Var jääättte härligt och jättevarmt i havet ( måste ha varit över 25 )!!!!!!! ursäkta utropstecken osv men det var verkligen najs. hihistorsand, google.se ♥

ikväll är det party i boviken och det hade varit riktigt kul men rep kallar!


Göteborg!
mobbebilder.

hejj

Är less på att det är fint väder på veckorna när jag jobbar men dåligt på helgerna!!!!!! Annars rullar allt på i vanlig ordning. Igår började vi repa inför onsdagens gig (jag, emmie, amanda) känns kult.

Kvällens planer är inte bestämda ännu. Hoppas det blir nå kul iaf!


koka te på granskott. he blev faktistt gott!!!


Tisdag

Denna lediga dag har jag varit i hjoggböle me anna och mamma och åkt flotten och badat. Riktigt härligt! Ikväll ser jag fram emot allsång på skansen som jag missade förra veckan. Utan de så känns de ju inte som sommar. 

 

hämnden är ljuv anna hehe


xD

OJ hjälp vars ska jag börja. Gårkvällen var bland de roligaste på länge ! Vi började kvällen i en kvartersgård i kåge och tog sedan cyklarna och cyklade till stan. Efter att vi varit klart på stadsfesten cyklade vi tillbaka till kåge och hamnade hos mig där nästan alla övernattade och somnade kanske efter åtta på morgonen. Mycket hände och roligt var de!  
Ikväll blir de en lugnt kväll med någon bra film kanske. 

 

hehe
Lördag

Gårkvällen på stadsfesten var galen! Synd bara att tiden gick så fort, men tur att jag har en kväll till på mig att vara där! Jätte gammal bild hehe

RSS 2.0