åh

Den här filmen verkar jättegullig!!!!


/ma

HÅHÅ-JAJA

Jahappp då har man köpt sig en gitarr idag då. En klassisk, nylonsträngad som mest ska användas till "plinkeliplonk-spel" så att säga... Kanske tar en ful bild på den med en dålig kamera och lägger ut så småningom:D:D:D

Ikväll var det träning och det verkar som att det blir tre matcher för mig i veckan. Med tre olika lag...


Tennis e himla kul förresten. Speciellt när jag och Felle vinner!

Måndag

Jag säger som malin. Uppdateringen har inte varit så bra, men jag vet inte om jag kan säga att det är skolans fel för om det inte är skolan så är det något annat jag skyller på.
I helgen har jag jobbat lördag och söndag = mycket pengar!! På lördag kväll var jag i en kvartersgård här i kåge med en massa roligt folk och hade det mycket skoj! Jag hoppas att vi kommer att göra det någon mer gång.
Nu ska jag övningsköra till maxi, förhoppningsvis haha.



/ hon till höger.

MALIN HÄR

Dålig uppdatering såhär när skolan och rutinerna börjar komma igång! Som svar på din fråga felle angående tisdag em så är den sista lektionen gemensam musik som vi nästan aldrig har! (Bara har kring lucia och andra konsertrep) Vilken innebär att jag för det mesta slutar 11.50 på tisdagar (MOAOAHAHAHHAHGAHHAH)

Efter en vecka på skolan trivs jag fortfarande och det känns mer än okej att skolan har börjat om! TAGGA MÅNDAG<3<3<3 (ok lite överdrift)

På fotbollsfronten är det rätt fullsmockat men nu går vi ner till två träningar i veckan. sSkännttt! Har vunnit de senaste matcherna med 11-0, 5-1 och 5-3 så det ser stabilt ut för tillfället.

Ikväll blir det nog en lugn kväll med Jullan, film och nybakta muffins!

tråkig uppdatering jag vet.


turistmalin på musikhäst i Sundsvall


/moa

Första riktiga hela skoldagen med vanliga lektioner är nu över och jag är helt slut. Ikväll har jag hunnit med att jobba i två timmar och städa lite i mitt rum. Det känns riktigt bra. Nu ska jag göra mamma sällskap i soffan och hjälpa henne med godispåsen hon nyss tog fram.



Hoppas det gick bra för resten av personalen på ica i kåge i minigolfturneringen!


Åk 2, Dag 1.

Det kändes helt okej att börja om faktiskt. Kan ha berott på att jag bara hade en liten lektion som bestod av fjanteri, vilket var trevligt. Imorgon är franska, matte B och ensemble B inställt vilket betyder att Idrott som börjar 13.25 är den enda lektionen imorgon vilket betyder att jag kan se OC hela natten<3<3<3

Härlig vinst ikväll mot myckle med 1-5 förresten! Bara tagga om till match imorgon igen med U-laget mot bergsbyn. 


/mallan


Tisdag

Då var första skoldagen över. Vi hade bara två lektioner men jag känner mig ändå rätt slut. Roligt var det också att träffa en massa 94: or. Ikväll ska jag njuta av en ledig kväll. Se fångarna på fortet och bara ta det lugt. Imorgon har vi cyckling på skola med alla fl klasser. Jag hoppas det blir skoj.



/moa

SPFL2b




Typ inte nice schema! Tyvärr stämmer det :(

ES2a



Typ nice schema! Det måste vara något som inte stämmer..?


Litte lördag litte söndag

Det blev ingen Rebbans stuga i Varuträsk igår för min del av flera olika anledningar.. Istället blev det en lugn, flummig och trevlig kväll med Jullan och Emlan hemma i Kaog!

Idag har det varit som en vanlig söndag. Jag har tagit tag i saker som jag inte har haft tid med tidigare som att packa upp väskan från sundsvall och städa bort det värsta i mitt bombnedslag till rum. Har även sett OC<3<3<3 och nu är mormora på besök!


här e vi. Min kära mormor å jag


@ HOME

Hade faktiskt himla kul i Sundsvall och shoppade som sagt en hel del.
T.ex:

fyndade även en hel del smycken och lite annat tjafs!

NU - tennis!
/MALIN





Update från Sundsvall

Sitter här på hotellet och har just tagit en påtår av gratiskaffet. Jag har idag hunnit bli pank, fått 1500 av mor och blivit pank igen. Kom tillbaka till hotellet 17 shoppingpåsar rikare (rekord). Imorgon ska vi shoppa lite, ÄNTLIGEN! Och sen åka hem till skellhell. Först käka hotellfrukost förstås! (Plättar, melon, bullar, brieost osvosvosv)

Goodbyeee my lovers /mallis


Torsdag

Denna dag har jag inte gjort mycket. Bara tagit det lugnt och gjort saker som jag inte hunnit göra i sommar. Riktigt skönt faktiskt. Imorgon väntar jobb 12.30 - 21.15.

Nu ska jag



Sen ska jag:


/ ml

mallan här

Det finns verkligen sjuka människor här i världen. Det har Lisa, Linn och jag iallfall fått erfara idag på stranden. Skum gubbe + suspensoar/string + tränings och -stretchövningar är allt jag säger. Fick bildbevis!

Ikväll har vi varit hos Julia i Östanbäck och käkat marängsvishtårta och annat gott randomfika! Det var himla trevligt må jag säga.

NU: PACKA FÖR IMORGON DRAR JAG OCH MOR TILL SUNDSVALL MED ERIKSSONS.
shopping
hotell(frukost)
IKEA
=
NICE

ses på fredag peaaace


Klova!









/ moa

För sent för edelweiss


Mitt största beroende just nu..

20100816

Ikväll väntar:



Träning

&



Solsidan hos lisa!

1 - 2

Ikväll har jag spelat min första match för den här sommaren. Jag kan ju säga att jag kände mig som en virrhöna. Men jag hoppas att de kommer gå bättre nästa gång. Matchen slutade 1 - 2 till byske/bodå.




Bra spelet ändå tjejer!





















































































Malins nya flamma


Jag kände bara ett väldigt stort behov av en så igår slog jag till.

Idag säger vi grattis. Igår med!

Igårkväll skippade jag träningen för att fara till Byske och fira kusin Emelie som fyllde 16. Jag övningskörde hem och sedan till stan och cruisade runt till halvett tiden.

Ikväll bär det av till Piteå för partaj igen. Denna gång för mormor som fyller 85 år idag!


Bara 15 kvar till 100! ;)
/malin


Onsdag

Sitter och tittar på trailer den nya filmen vampyrer suger. Det måste vara den sjukaste film som finns. Det är som en parodi på twilight. Jag tror de är lite jag och lisa humor hehe.  
Idag har jag och malin varit på skatan och solat, badat lite men mest pratat. Det har varit en jätte härlig dag. Ikväll hade jag egentligen träning men den blev inställd så jag var och såg på annas match istället. Nu ska jag krypa ner i sängen och se lite O.C. Det blir tidig morgon imorgon, halv nio ska jag vara hos sjukgymnasten för att träna. Sovgott!


Kaif - Clemens

Mötte nyss Clemens med U19-laget. Var väl ingen fin fotboll direkt och kan säga att turen var på Kaifs sida för en gångs skull. 3-3 slutade matchen och min lilla duktiga spillevink Emelie Nordström spelade forward och gjorde två mål. Kul för henne men inte för oss! ;)
NU ska jag duscha och sen se OC!


:]

52 minuters väntan...


Denna serie måste ju vara den bästa som finns och jag är kär i Seth


MERA YRAN






-KENT<3
-Johnossi
-Teddybears
-Träffa jögga å annat folk

/moa

Är hemma nu efter att ha jobbat några timmar. Jag känner att mina krafter börjar ta slut. Det blev inte så många timmars sömn inatt. I helgen har jag hunnit med att
- vara i stugan
- äta middag på bergsskär
- se fotboll
- jobba
- en supermysig  övernattning i felles frigge!!

Nu ska jag krypa ner i min säng och se 
                                                        

LITE YRAN








mer kommer sen!


fint

Gårkvällen började med en cykeltur till kanotudden där vi tog oss ett dopp i kvällssolen. Den fortsatte hos fröken Nordström med te, mackor, jacuzzi och mys i fuskbygget.


Tack för en himla bra kväll Sofia, Emelie, Emmie, HannaFrohm, Erik och Björn!
Bilderna kommer från www.skogenffs.blogg.se

Nu bär det snart av till Felle för sov i friggen med goda vänner och massa gott<3


5 Augusti

Tog moppen till Ostvik vid 12-tiden och träffade Emmie, Amanda Josefine och Jesper. Vi kollade in en loppis en stund och sedan drog vi vidare mot Gullsand där det stektes ett tag! Kom nyss hem från träningen och benen är ganska så döda efter fotboll fyra dagar i rad. Ska bli skönt med en träningsfri kväll imorgon med jacuzzi och grillning med några braiga och saknade folk<3

Nu håller jag på att övertala mor min att vi ska fara utomlands den fjortonde. Har hittat en sista minuten till turkiet men jag tror inte att det kommer att gå vägen...


HEJ Å HÅ

Igår hade vi match mot Sörböle. Vi vann med 1-0, jag spelade nästan hela matchen och idag är träningsvärken ett faktum. Om en timme är det samling på IP för match med f17. Jag har laddat upp med en dag med Emma Eriksson, mjölk och ett x antal neg...chokladbollar.

Vill även DU ha ett hyllningsinlägg? Lämna en kommentar så ska jag se vad jag kan göra!

/mallisbrallis

Tja

Jag måste börja med att skriva att jag blir så glad när jag läser hur rolig malin har haft det!! Men lite avundsjuk också.
Igår var jag på ikea med släkten. Det blev en riktigt lyckad och dyr resa. Jag tror jag brände ca 1000 kr på ikea och skopunkten, tur att man jobbar.
Jag måste också berätta att jag och emma har varit ute och åkt inlines idag. Det var riktigt kul, men också väldigt svårt. Halva nöjet tror jag var att man var så dålig. Jag hade tänkt lägga ut några bilder men minneskortet i kameran trasig så bilder kommer kanske senare. NU ska jag duscha.



/ ml

Till en fiskande musiker med skoterintresse och bastubehov

Nu är det så här att moisochmallan.blogg.se har en ny läsare så detta inlägg tillägnar jag honom! Det är en person och ett djur med många egenskaper t.ex cool och svartvit, händig, bra på att trixa med skotern och ibland lite vilsen. Bevis finns på bilderna nedan...



Denne pöjk har också en andra hälft. Man skulle kunna kalla dem helan och halvan förutom att ingen av dem är särskilt tjock. (Trots att de alltid följs till Doris på rasterna...)

på bilden ovan ser vi dom små liven. Man kan man även se något annat som har en viktig del i hans liv. Nämligen foppatofflorna. Solsken, regn, snö eller slask spelar ingen roll. Foppatofflorna är alltid på.

Nu börjar inlägget att lida mot sitt slut men jag hoppas att du nu känner pressen att vara en trogen läsare av moisochmallan.blogg.se

Basta lugnt

Just ja, HannaFrohm påminde mig om en nyhet som fick oss alla att tappa hakan. Denne norrlänning som har bestigit kebnekajse och bara dricker mjölk och käkar lingongrova är född och uppväxt i UPPSALA. Det tog sin lilla tid att smälta denna information men vi är iallafall väldigt glada att han hittade hem till bure redan vid fem års ålder!

magiskt


åh rysningar när jag tänker tillbaka...


ÅH

Jag är både trött och världens lyckligaste just nu även om jag är ledsen att det är över. Jag har nu "gjort bort" helgen som jag har längtat efter i flera månaders tid och det känns så tomt.  Jag tror inte att jag ljuger när jag säger att jag ALDRIG har haft så här roligt i hela mitt liv!!!!!!!

Sofia tog bildersom kanske kommer sen. Här e en

Jamtland jamtland jamt å ständut<3

1 Augusti

Solen skiner och jag är ledig!! Det känns underbart. Dagens planer är att vara ute i solen och kanske fara en sväng till stugan. Ikväll ska jag på bio med emma och se eclipse. Har hört att den är bra, så jag hoppas på de. 
Blev ett kort inlägg men jag har inte tid att sitta inne längre!

,

/ moa


RSS 2.0