wiiiee

Ikväll ska jag till felle och boka en resa till stockholm med ett gäng tjejer. Är sjukt taggad! De blir nog tåg dit och flyg hem!   


25/8

Då var första skolveckan snart gjord och inte nog med det, lönen kommer idag!!!. Har två lektioner imorgon men före de så ska vi tre pw från boviken till stan.    Måndag

Denna sista sommarlovsdag har jag varit ledig och varit med saknade kusinen, emma m och felle!
Har nyss varit och sagt hej då till en annan kusin som flyttar till tyskland imorgon. Ser fram emot att fara och hälsa på! 


  

Skönt att du är hemma! :*

Fredag

Har jobbat 7 - 17 idag. Riktigt skönt att sluta så tidigt!
Ikväll blir de häng med dessa brudar och kanske någon mer. Hör av er
 

Sms från emma

Hon hälsar att dom har de bra i utElandet och att dom ligger på stranden men de inte är strålande sol där idag. Stackars er säger jag bara för vi har ju så bra väder här hemma...


 

Saknar dig! Nu får du komma hem snart babe :*du också tönt!  


Söndag

Som vanligt på söndagar den här tiden har jag nyss kommit hem från jobbet. Helgen har varit super bra! 
Fredag jobbade jag 9 - 19 och sedan stressade jag iväg mot micke där några friends var. Senare mot kvällen tog vi bussen till stan för att besöka mollys. 

Lördag var jag i stugan med släkten. Vi grillade, bastade, badade och som vanligt i min tävlingsinriktade släkt så blev det en mycket lång och hård kubbmatch men kul för jag vann!! hehe   

Emma ringde nyss och sa att hon och ante skulle just gå på planet mot rhodos. Även fast jag är avundsjuk så hoppas jag att ni kommer få en jätte bra resa och jag lovar jag kommer sakna er massor!!! 

 

 

två bilder från lisa e från igår


 


summer

Håller på att göra en beställning på framkallning av bilder, 100 bilder gratis är hur bra som helst. Skulle dock behöve 100 till för de är lite svårt att välja ut.
Har i alla fall insett när jag gått igenom alla bilder hur bra den här sommaren har varit och hur kul jag haft även fast jag jobbat en del.

Rhodos som startade sommaren och sen en massa annat kul som jag gjort. 

Väldigt blandade bilder

 wiehoo

Var hos emma m igår med linn och malin och kollade på resor. Förhoppningsvis tar vi en sistaminuten i september!! haha

Söndag

Har just landat i soffan efter att just har avslutat en 50 timmars vecka på jobbet och just nu kan det inte kännas bättre!
I helgen har jag förutom jobb haft kräftskiva med tjejer och en mysig kväll hos emma med batu och film. 
Har suttit och klickat runt och hittat en massa resor som jag vill fara på nu!! Vi måste fara snart tycker jag!! 
hola

I veckan har jag för en gångs skull haft tur med vädret! Var ledig tisdag-onsdag. Hann då med både boviken, klova och burehällorna med ett trevligt gäng! Igår och idag har jag jobbat och ikväll blir det kräftskiva hos LINNN med ett annat trevligt gäng!!

Imorgon är det bröllop i Övik som gäller. Kusin Robert ska gifta sig!
Var tänkt att Björn skulle med men får se hur det blir för han är himla sjuk nu helt plötsligt=(


jättekryaaaaa !


hello

De har varit lite dålig uppdatering nu från min sida. Har jobbat en del är väl min ursäkt och att jag inte haft mycket roligt att skriva om. Imorgon har jag en ledig dag och den ska jag njuta av som mycket jag kan! De lutar nog åt stugan eller bergsskäret. miss u girls


RSS 2.0