Goddag

Härligt väder idag!  Igår hamnade hos emma och spelade pingis med hon och ante. Det blev som vanligt en del disskusioner för de finns vissa dåliga förlorare. Ikväll ska jag förhoppningsvis till lisa och äta pizza och umgås med tjejer. Bara värken från gårdagens besök hus kiropraktikern försvinner.


Äntligen freitag

Slutade 11.20 idag som alla andra underbara fredagar. Började dagen med en dissektion av lungor och hjärta och sedan matte. Efter skolan gick jag en kort sväng på stan med emma m och lisa och sen hem till kiropraktern och fika hos mormor. De var min intressanta fredag ikväll ska jag mys ner mig i soffan och ta hand om min krokiga nacke.  

En bild från 8 kanske

JIAJIJIHOOOO

Okkejjjj den här dagen har varit riiiiiiiktigt kuuuuuuuuul! Borrn to be wild var rätt galet. Jag försökte också vara galen. Jag tror till och med att jag tog några steg!!!!! MEN DET VAR KULT. TRÅKIGT ATT DET ÄR ÖVEEEER!

IMORGON ÄR DET PARTY OCH JAG ÄR EXTREMT TAGGAD!!!!!!
fast hm... cup på lördag... fast TAGGAD ÄNDÅ


Grattis trollis

/ mois

tjabbaaaa

Typ najs dag med massa rep, soundcheck och sånt! Är inte ens nervös för imorgon än! 
Detta är en ledtråd på vad mina ensembler ska bidra med:
  

Kommer nog bli himla kuuuul!


gamla tider


Haha jag och emma för ett tag sen. Tur de finns bilder som denna kvar att skratta åt.     / mois


/moa

Gårkvällen var riktigt kul! Men jag insåg idag att ni musikare måste hjärntvättat mej. När jag vaknade så hör jag att de är slalom på tv och jag hör pipet som låter innan dom ska starta och då av någon underlig anledning så tänkte jag?? undra vad det här är för intervall hahaha men till min stora besvikelse kom jag inte ihåg någon av dom så ni får ta det en gång till. 
 

toodiiloo

Okejjj förfesten var inte på nordanå vet inte vars det kom ifrån?!?!?!??! Men iaf så hade jag riktigt kul igår och moonwalk är nog mitt partytrick insåg jag heheh.

hahahhaa det här är en konstig bild som inte är från igår

!

Hemma från skolan och TAGGAARR KVÄLLEN!! Blir 20.20 bussen till stan, förfest i en lägenhet vid nordanå och Mollys vid 12-slaget. KAANOOOON!

Kommer dock att sakna min gosse ikväll. Han har gig, lycka till !
Han är cool..

..fast egentligen mest bara snel

malaiiin

Nyäten och funderar vad jag ska göra framtill 8 då jag plockar upp tjejerna för löpning i kombi..

Imorgon är det Mollys som gäller för bloggerskorna + Emelie "melli" Nordström. Det blir nog ett äventyr utöver det vanliga!


random bild


Tjejer ungefär så här hade vi tänkt det

Malå resan

 

Fredag: Buss till Malå 12.05  ankomst ca. 14.

            Bastu, bad och middag på hotellet allt för endast 150 kr!!1   

 Lördag: Backen tills vi är less

              Duscha fixa sig för kvällen

             Middag och party!!

 Söndag: Slalom för dom som vill och orkar. Annars myser vi bara på ute eller inne

              Buss hem ca. 17. 40? ankomst 19. 50??


Hoppas ni är taggade för de är vi!!/ kusinerna


emm3

Jag och malin har hamnat i en så kallad blogg torka konstaterade vi dag på bussen så vi ber om ursäkt för dålig uppdatering.
Nog om de Idag är de ju faktiskt emma erikssons födelsedag!!!! Min lilla kusin som är hela 6 dagar mindre än mig. Grattis tusen gånger till dig!! Som jag sa tidigare idag så nu är du nästan lika mogen som mig nu.  Jag hoppas du haft en bra dag för de förtjänar du<3
Torsdag

ojoj mycket har hänt sen sist jag bloggade. Jag har bland annat hunnit bli myndig!! Det känns super!!!! 

Det bästa som hände under dagen måste ha varit sången jag fick första lektionen., då dörren till klassrummet öppnades och in kom alla mina fina tjejer med godsaker och fyrverkerier. Tack så mycket underbara vänner hehe. 

Imorgon är det hockey dag för alla friluftslivare, men tyvärr så kan jag inte bidra med min stora hockeytalang. Jag får nämligen inte träna/anstränga mig på två veckor på grund av min hatade nacke. Istället ska jag heja fram er till en seger och tagga inför kvällen istället!

förra året
GRATTIS MOIS!!


KROGEN SNART DÅ?? <3<3<3<3<3

Har haft fullt upp på senaste tiden med att repa, träna, läxor och sånt. Tobbe, Hanna, Björn, Jonas, Simon och jag fick ju för oss att vi ville spela Born to be wild på temakonserten så igår var det audition. Hehe låter seriösare än vad det var. Vi kom med iaf så det var ju kuuuuuult!

Jag väntar nu på Björn som har repat. Vi ska nog gå på ett litet äventyr till elljusspåret, peta på det och sen gå tillbaka. Som han uttryckte det.

/MAALLO

/moaNu börjar februari månad med alla födelsedagar som ska firas och alla tårtor som ska ätas. Först ut är farmor som fyller åt idag så ett stort grattis till dig! Sedan så står följande på tur: 

6/2 Thea
8/2 Deta
9/2 Jag! 
15/2 Emma e
16/2 Lisa e 
18/ Maria
24/2 Anna  


Ikväll ska vi äta surströmming hos lisas moster som är borta och jag längtar jätte mycket efter de!!  Iskallt

Jag överlevde isvaksbadet idag och de känns så skönt nu i efterhand.  När man väl var i isvaken var det inte så farligt som jag hade trott men sen när man hade kommit upp och skulle av med alla kläder så började mardrömmen. De blåste kallt och benen, fingrarna och tårna var bortdomnade, men nu är de gjort och jag är glad ha fått pröva det. 


 


adikoavokadoakt


imorgn är du frisk. okej bra då var de sagt !

Nu är de slut

Igår hade jag ett väldigt jobbigt samtal med min tränare men nu är de klart,  jag har slutat spela fotboll. Det är lite blandade känslor men jag tror att jag kommer säkert att dyka upp på någon träning i alla fall i sommar för jag vet att jag kommer att sakna det.


Väldigt balndade bilder/ moa lundqvist #9


RSS 2.0