hej världen!

Ja, det här är den första kvällen på väldigt många dagar som jag har haft en "ledig" kväll. Kom hem från skolan redan vid 6-tiden faktiskt men är trött som bara den. Jag har inte någon koll på dagarna överhuvudtaget och jag saknar fritid men samtidigt så älskar jag det här. Jag älskar att spontanköra till boviken och hämta en släp med grus med ett gäng fina människor. Att köra fram och tillbaka på Beijers och laxa fram tusenlapp efter tusenlapp (är klasskasseansvarig ju). Att äta middag i estetsoffan och sedan vila maten liggandes på varandra i en hög. Att leka träslöjd och skruva med skruvdragare. Att måla med händerna. Att springa runt i skolans mörka korridorer på kvällstid. Ja, allt känns så mysigt! Och jisses vad jag kommer att sakna dom här människorna.... <3


 
/  en flummig, sentimental och trött själ såhär på kvällskvisten.
GODNATT.

Tillslut!

Efter många om och men blev de tillslut så att nu är en resa till Alanya bokad!!


Bilden är tagen från lisa!


Sol!

Ligger i soffan i fikarummet på jobbet och är mycket avundsjuk på alla som får njuta av de fina vädret idag!!!

Hejhej!

Dags för lite uppdatering kanske. Livet är väl inte det roligast just nu. Oj vilken mening haha. Orsaken till detta är körtelfebern som vägrar ge med sig, jag är så less.... Jag orkar ingenting och känner mig klenare än klenast.
De gör de inte heller bättre med alla skolarbeten som aldrig tar slut! Jag längtar så att orka ha kul med mina vänner!! Jag har varit hemma från skolan idag men mår bättre nu så jag ska förhoppningsvis se lite hockey ikväll med de vänner som inte dragit till fjälls eller utomlands för att få träffa dom lite. Det kommer bli toppen!  

För att göra detta inlägg lite roligare så lägger jag in lite bilder på  några av mina hjärtan!
Har lite bildbrist för jag sitter vid fel dator men dessa får duga!

9/3

Emma befinner sig just nu i Thailand och njuter av livet! Om några månader så hoppas jag att även jag kommer vara utomlands med underbara vänner!  


hihi älskar min blonda utväxt på denna bild som ger mig flint mitt på skallen! 


The time for sleep is now.

Vaknade och åt frukost ute. Tog sedan på oss skidorna och åkte till Bureås vackrare delar. Stannade här och var, grillade korv, och kom hem lagom till middag.
ikväll har jag repat med tjejerna<3


..

Sportlovet blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig! Istället för att vara ute och njuta i de fina vädret så ligger jag hemma i soffan och kollar på Vasaloppet på grund av att jag drabbats av körtelfeber..We left our love in our summerskin.

Inledde dagen med en skidtur i det härliga vädret. Blev dock avbruten av Maha som ringde och bad mig jobba så resten av dagen tillbringade jag på Aurum. Ikväll blir det nog tjejmys!

how nice?


RSS 2.0