jag mår illa

Nyss drog familjen till hemavan. Tanken var att jag också skulle följa, men igår var magsjukan tvungen att drabba mig... Jag får se om jag tar en buss upp senare. Nu ska jag se jönssonligan och cornflakeskuppen och försöka få i mig något i min tomma mage.hehe en gammal bild jag och emma

Måndag

Dålig uppdatering från mig men jag skyller på att jag har jobbat hela helgen.
Idag har vi varit på vitberget och åkt längskidor, eller vi har haft lite olika saker för ettorna. Sen det så åkte jag emma och lisa skidor till kåge. Efter några krascher, blod, en skadad armbåge och tre timmar senare var vi hemma. Det känns i kroppen nu men det var riktigt kul! 

 


chaa

Sitter här och väntar på mat. SKöönt med helg!! Ikväll blir det kanske att hitta på något med någon eller några. Linn kanskee? Det var ju svinsynd att det inte blev fjällen iaf...... men he får bli nån annan gång!

nu lyssnar jag iaf på håkan och taggar umeeee nästa helg

/moax

Malå var toppen! Bra väder och sällskap men personalen var dock inte alls bra. Tur var att jag hade så bra sällskap som gjorde att hela helgen blev så himla bra!

Snart börjar hockeyn och jag ska fortsätta skriva svenska hej svejs.


Bilderna är från emma och lisa.!

Vårens inväntan igår var kuuul och braiga band var de! Idag har jag hunnit skicka hem Björn och åkt lite skidor!


Ikväll skulle jag helst vilja fara på en 18-års fest men jag måste stå i garderoben på Olles........ HATAR DET! Om du är i behov av en liten slant och vill ta min plaats ikväll, ring! Smsa då inte för min mobildisplay är paj.....
/ma

HEJJHEJ/MALLO

Jaaasi nog hade det varit trevligt att följa med till Malå alltid men jag får se till att roa mig här hemma istället. Ikväll blir det fika med tjejerna tror jag och sedan beger vi oss mot e4an. Det ryktas om att "Döda Peters Sälskåp" ska spela. BLIR GRYMT! Även massa andra band! Sen följer Björne med tilll KAAUUG.

medlem i bandet!

Vill även påpeka att David är hemma. Han är både neger och några kilo tyngre!


Torsdag

Imorgon 12.05 går bussen mot malå och jag längtar! Väskorna är nu packade och det ser ut som jag ska vara borta i flera veckor. Malin jag hoppas du kommer att ha det bra hemma och blogga inte för mycket.


Måndag

Första dagen efter sportlovet och den har gått fort. Idag avslutade vi dagen i kåge på skridskobanan. Isen var inte så bra men jag tycker ändå att det var kul. 
Till helgen blir det malå med en bunt tjejer och jag såg nyss på yr att vi kommer ha strålande sol så jag håller tummarna att det stämmer. Nu ska jag ta tag i svenskan så den blir gjord någon gång. 

 


,

Dom senaste dagarna har jag gjort mycket kul som till exempel att spela hockey, bastat, åkt/kört skoter, brutit nya marker och sovit i en timmerlada!

Ikväll:

Kaif - MBK City D
Plats: Guldvallen
Tid: 19:30
Samling: 18:15

/maliiiin
Heja aik

De var ett tag sen jag bloggade men dom senaste dagarna har jag jobbat, varit på ikea, jobbat och igår var vi några stycken hos linn. Idag har jag varit ute i det fina vädret och nu sitter jag och pappa i soffan och laddar inför hockeyn. Medans jag väntar så kan jag lägga in lite bilder från åre. 


/maaalin

Igår var det stan som gällde! Hann med att både äta lunch och fika hehe...


Och idag var jag i Bygdsiljum med Emmie, Hannafrohm + Hannas familj. Det var kuuuuul fast jag kände mig ännu ostabilare än vanligt!

JAG ÄR TAGGAD PÅ FJÄLLEN!

Men först taggad på att träffa min Björn som är hemma när som helst:D:D:D:D:D

tisdag

Nu är jag hemma, eller jag kom hem sent på söndag. Åre var kanon förutom att vi kunde ha haft lite bättre väder.  Jag tänkte lägga ut lite bilder men de kommer senare. Ikväll är det jobb för min del och nu tänkte jag gå ut i det fina vädret och käka en semla som tröst för att det inte blev stan för mig idag.


tjoooo

Igår: Träning 10.30, var lite tungt med tanke på lördagens jobb på olles till efter 02.00... Efter träningen kågefjärden med Felle och Hampus. Dagen avslutades hos Emma framför solsidan såklart!

Idag: Kågefjärden igen denna gång med Felle och Emma. Bastu hos Emma, Moa dök dessutom upp!
Nu väntar jag på att klockan ska bli träningstajm.felles bilder förståsss!


Himla ni

Nejnej inte avundsjuk alls! Ps. Saknar deg<3

TJA

Moa har absolut rätt. Det är verkligen på tiden med ett inlägg från mig nu!
Igår var det utgång på schemat. Direkt efter skolan for jag, Amanda och Sofia till Emelie och bakade jätttteeegoood pizza! Vi käkade middag och taggade och Sofia drog vidare. Vi tog oss till stan runt 9 och gick den långa vägen hem till Stighäll där förfesten var i full gång. Kvällen slutade på Mollys. Riktigt kul kväll !

Mitt humör idag är sisådär. Inget går min väg! Skulle åka skidor men både spåren och skidorna var värdelösa. Ikväll väntar garderoben på olles..................

Men annars är jag svintaggad på lov och att göra massa roliga saker!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihi och tjejerna i åre kan ju ta och komma hem?!


och grattis till tjejen i mitten som äntligen får gå ut på mollys?!?!?!?!

Hälsningar från åre!
Nu är vi här och allt är toppen!  Vi har hunnit pumpa lite puder idag och åkt skider en sväng till åres stad. Imorgon blir det bluebird och en hel del puder. Hoppas allt är bra där hemma och malin nästa gång jag läser bloggen vill jag se ett inlagg av dig!Vi träffade också på några polare idag som ville att vi skulle tävla en gång. Riktigt kul att få se lika dan ut som dom och verkligen få visa upp sig för dom.


Jag kan inte heller sluta le

Emma har tagit körkortet!!! Snart kommer hon och hämtar upp mig för en lite tur med bilen! Jag är så stolt och glad för din skull!!!
Efter bilturen ska jag packa för imorgon far jag till åre! Jag håller på att längta ihjäl mig. Vädret såg inte så roligt ut men som tur är har jag moln flickan med mig.  
RSS 2.0