hej

Nu är jag hemma och gör läxor osv. som vanligt. Har VÄRLDENS träningsvärk från igår när jag drog med Björn på Bodypump. Han har det förmodligen ännu värre.

Nu sitter jag och funderar på utomlands! Kan tänka mig varsomhelst och närsomhelst men det måste bli ett bra pris för jag har ju trots allt australien att tänka på.. Vi måste komma överens om nåt och boka snart!


eller är det någon som vill ta en sista minuten till samma ställe vid samma tidpunkt? ;)

Hihi

Min söta kusins önskelista.


Fredag!

Nu är det estetfest som gäll!


jag och Karl-Berti leker ninja


Torsdag

Sitter och pluggar. Som vanligt. Skapande, samhälls, ensemble, gitarr, gemu, PA... ja listan kan göras längre än så till och med! Längtar till att hinna träna på friskvårds, åka längdskidor och umgås med kärt folk..26/11

Snart har en vecka passerat sen vi var i Åre och levde livet. Nästa vecka är det Hemavan som gäller och de kommer också bli toppen!

Denna vecka har gått väldigt fort, men vi har varit ca10 personer i klassen sedan i onsdags eftersom alla andra är i finland och tävlar mot en finsk skola. Själv blev jag hemma på grund av att jag har och kommer missa så mycket skola nu.

Nu har jag nyss vaknat från en liten sovstund med detta troll.Var helt slut efter en runda bland kåges spökhus! Tack vare nyårslistan som dunkade i mina öron överlevde jag!


Åre levererarrrrr!

Jag kan inte säga annat än att vi har det toppen och njuter av allt!
Backen är toppen, hotellet är bland det bästa jag varit på och människorna är underbara!


Lördag!

Första skolveckan är slut och denna helg är jag ledig så de är underbart! Ännu underbarare är det att ha huset för mig själv, fast jag inte är inte så bra på vara ensam så det går de riktigt bra! 

Igår fick jag besök av flickor och pojkar. Vi hade en mysig kväll med ica maxis billiga godis och lite prat om resa!
Idag packar jag och gör bort lite läxa för imorgon åker vi till Åre! Förhoppningsvis blir jag klar innan kvällen så jag kanske kan se hockey eller nått med mina vänner! miss you girls ♥

10 dagar kvar!

Jag är så less på denna dag nu så jag spyr snart. Eller den började bra då jag såg fotboll med josse och felle men efter det har allt bara blivit sämre...

Ett tips är bara att ta aldrig avbokningsskydd om du inte är sjuk, gravid osv   

Om 10, snart 9 dagar ska vi förhoppningsvis vara i Åre nu och förhoppningsvis kommer denna resa inte kosta oss mer än väntat! 
3 Januari

Jahapp idag fyller man år. Känns ungefär som vanligt fast tråkigare. Nu kan det få bli en annan dag så man kan göra nåt kul:)


hjärtaaaaaaaa


RSS 2.0