Till en fiskande musiker med skoterintresse och bastubehov

Nu är det så här att moisochmallan.blogg.se har en ny läsare så detta inlägg tillägnar jag honom! Det är en person och ett djur med många egenskaper t.ex cool och svartvit, händig, bra på att trixa med skotern och ibland lite vilsen. Bevis finns på bilderna nedan...Denne pöjk har också en andra hälft. Man skulle kunna kalla dem helan och halvan förutom att ingen av dem är särskilt tjock. (Trots att de alltid följs till Doris på rasterna...)

på bilden ovan ser vi dom små liven. Man kan man även se något annat som har en viktig del i hans liv. Nämligen foppatofflorna. Solsken, regn, snö eller slask spelar ingen roll. Foppatofflorna är alltid på.

Nu börjar inlägget att lida mot sitt slut men jag hoppas att du nu känner pressen att vara en trogen läsare av moisochmallan.blogg.se

Basta lugnt

Just ja, HannaFrohm påminde mig om en nyhet som fick oss alla att tappa hakan. Denne norrlänning som har bestigit kebnekajse och bara dricker mjölk och käkar lingongrova är född och uppväxt i UPPSALA. Det tog sin lilla tid att smälta denna information men vi är iallafall väldigt glada att han hittade hem till bure redan vid fem års ålder!

Kommentarer
Postat av: jajamensan

gråtfärdig blir man!

2010-08-04 @ 01:59:41
Postat av: hannaf

Han har även ett förflutet i UPPSALA,

2010-08-04 @ 10:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0