Söndag

Denna helg har varit fartfylld.
I Fredags var jag i bygdsilijum med lisa, klas och hampus och åkte en massa skidor. Igår var jag och en massa andra på edda och badade, bastade osv. Sen drog vi hem till mig och lagade mat, såg hockey och spelade spel och allas vinnarskallar kom fram. De resulterade i att min röst idag har varit lite hes, men kul var det! Dock vet jag inte om vi ska spela just brainstorm igen.

 

 

två bilder sen i fredags

/mois


:DPOSUDf890(d

Igår hos moa var kul. Tänk att en omgång brainstorm kan irritera så många haha. Fast jag skrattade nog ändå ungefär hela tiden. Jag, Björn och Linn vann iaf och det var väl det viktigaste ;)
Idag har jag inte gjort så väldigt mycket alls. Mormor är här, har provåkt nå skidor en snabbis, och ska nu göra bort lite läxor såsom muko och gemu.

Ikväll blir de:


NU:kaffe och philadelphiatårta !1!!!!!


malin här!

LÅånghelg. Igår var jag, Signe, Julia och Anna i umee å shoppa. Fast vi åt mest. Inte bara på ett fik utan även två gånger på mcdonalds. Var även på monki. Där var det rea så jag köpte fyra plagg. Kom hem vid 7 och tog det sedan lugnt resten av kväällen! Vad som händer idag är lite ovisst. skridskor? Madrassåkning? edda? inget? only time will tell.¨
 
ikväll verkar det vara finmiddag på schemat!

Jag såg nyss de nya one tree hill avsnittet och jag blev så glad och började tänka på mina vänner och hur mycket jag älskar er alla! Ni är helt underbara och betyder så mycket för mig!! Jag vet inte hur jag hade klarat mig utan er speciellt i våras och sommras. Älskar er ♥ ♥
 






Här skulle de vara en bild men vet inte vad som hände hehe



Bara två veckor kvar!!

Jag älskar vårat schema just nu. Imorgon har jag först sovmorgon sen två lektioner och sen är det helg!





Ojoj

uppdateringen har inte varit bra alls på sistone! Har haft så fullt upp med station, olles osvosvoosv.. hehe

snart får amanda göra mig sällskap! (tro det eller ej men det var bara pommac^)


Att köra till fällfors och marranäsvältan där man kan åka madrass, dricka wiener-nougatkaffe och äta stelfrusen kladdkaka i månskenet. Det är underskattat!!

Söndag

Helgen har bestått av hemmagjord sushi hos emma e i fredags med tjejer och myskväll med trillingarna i igår. Idag ska jag tillbringa dagen på ica och sedan hem och se solsidan!



moa


20/1

De blev ingen isvak idag för de var för kallt ute. De blev framflyttat två veckor istället så då hoppas jag på varmt väder istället för denna kyla. Jag sitter och kollar på bilder och stränder i rhodos och längtar som tusan!!!

Här är en film jag hittade från vårat hotell. Det såg dock ut att vara riktat till barnfamiljer för det var mycket bamseklubben hehe

Fler filmer från Ixia, Grekland hos Fritidsresor 

/ml


/mois

Att träna när man är förkyld är alltid lika dåligt, men jag lyckas aldrig lära mig de. Jag körde dessutom ett extra långt pass som kommer resultera i en massa träningsvärk. Nu ska jag inta soffläge och se hockey och börja förbereda mig mentalt till på torsdag då det är dags för spfl att doppas i isvak!


20.00

Snart är det dags för den stora premiären. Själv har jag laddat upp med dipp och nyttigheter. Istället för godiset som jag ätit mig less på. Bara några timmar kvar nu men först är det one tree hill! 



/ moa

Lörda

Hade en riktigt bra början på helgen igår. Vi slutade 20 över 11 som vi gör alla fredagar framöver! 12.20 tog jag och emmaorna bussen mot umeå. Där shoppade vi åt mat och såg svinalängorna på bio. Vi valde film efter skådespelarna men den var bra, fast ganska hemsk. Det var ingen sån där film som man blir super glad av efter åt. Tack för en riktigt lyckad dag emmor!

Ikväll ska jag och malin och kanske någon mer besöka maxi och sen får vi se vad som händer. tjing tjong 


tjooheej

Har dom senaste dagarna haft fullt upp med att köra bil, skola, träna och läxor och sånt. Även trevligheter förstås! Läste just i tidningen om vår egen Doris. Hon är allt bra fin hon!


Igår hade jag och Björn äventyrat i en månad♥

?????

Ligger nu i soffan och är helt slut efter att ha tränat och det bästa av allt är att det luktar nybakad kladdkaka!! Men sen var det ju det här med ixia... Jag tror jag vet hur det kommer sluta. 



Felle här är bilden som vi pratade om idag hahaha 

/ moa
 


wiiehoooo!!

Grattis tusen gånger till malin som tagit körkortet!!! Jag har gått runt och varit glad över de hela dagen!!!



IHIHIHIOHOHHAHOHAOHOAHIIHH

IDAG HAR JAG TAGIT KÖRKORTET OCH DET VAR NOG DEN SKÖNASTE KÄNSLAN JAG NÅGONSIN UPPLEVT!!!!!!!!!

Efter skolan hoppade jag och Emelie av bussen i kåge, gick hem och hämtade bilden och körde till byske i sällskap av håkan hellström. Där lämnade jag av henne hemma hos sig och körde sen till mormor och överraskade henne. Jag fick fika också:]

Efter middagen ska jag och kompisar ut och cruisa

GAAAAAAAAHHHAHHAHAH VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL!


ALDRIG MER ÖVNINGSKÖRA HIGHIHIHI


tjiaaoo

Den här kvällen har mestadels tillbringats här framför datorn. Har även plankat "jag såg mamma kyssa tomten" såhär i god tid innan morgondagens gemulektion. Sitter och gruvar mig för att jag inte kommer att kunna somna inatt. Men sånt é livet!


sune?????

mallo hernna

Lovet:
*Fyllt 18
*Därmed gjort busiga saker jag aldrig gjort förut. helt lagligt!
*239653 släktmiddagar (okej nja, men jag kan iaf räkna till 7st)
*Jobbat med körkortsteori lite halvdåligt fast inte mer än nödvändigt tydligen hehe...
*Åkt skridskor
*Sovit
*Umgåtts
*Myst och äventyrat
*Druckit kaffe
*Nött Håkans nya!



god tårta och jag gillar ju björnar!
Gårdagens finbesök. Tackk tjejjjoor<3

(julias bilder såklart hhiih)

En månad kvar!!

De var ett tag sen jag bloggade nu. Vet inte om jag kan skylla på nått egentligen. Jag skulle till fjällen i helgen men det blev inget av för min del. Istället har jag varit hemma ensam i tre dagar med feber och annat kul. 
Igår traskade jag i alla fall till emma e och såg film och pratade med hon och felle.  
Nu ska jag åter gå till soffan, se på skider, dricka kaffe och njuta av sissta lov dagen

 


bonjoour

Oj har inte varit särskilt aktiv på senaste tidn. Eller det är ju det jag har varit därav inte haft tid att blogga! harhunnit med att fylla 18!!!!! har även spelat sunnnanåcup och varit med folk av olika dess slag.

Ikväll har jag och felle åkt skrillerrrrr. he va naaaajs. vi kände oss typ som proofffs ungefär!

På lördag ska jag nog åka skriller igen.. förhoppningsvis!


braainstoooorm. förlorar aldrig.

Resultatet efter ett besök hos frisören!



Nu är jag ingen blondie längre!  (Ursäkta för en lite suddig bild)

Grattis Anna!!


3/1

Jag kan inte fatta att Malin är 18!! Jag är så glad för din skull!!
Helgen har spenderats på ica och tjänat ihop lite pengar. Jag har också försökt att följa Ixia camp. Det har inte varit så svårt nu ibörjan med jag tror att de kommer att bli svårare nu i veckan. Här är vad vi ska göra och de håller på tills vi åker utomlands till Ixia som ligger i rhodos den 29 maj!! ojojoj




18!!!!



Grattis världens bästa Malin!!!!!

0 dagar kvar

JAHAPP DÅ VAR MAN 18 BAST!!!!!!!!!!

HELT INSANE JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL.

har inte gratis sms för er som undrar varför jag inte svarar men tack så hjärtligt<3<3<3

1/1 2011 (två dagar Malin!!!)

Nyårsafton igår firades på moröbacke med en massa tjejer. Det var riktigt skoj och en bra start på 2011. Men jag känner dock att det blir en tidig kväll ikväll efter att ha jobbat idag och varit hos mormor och ätit med släkten.  

bilder från emilia




Nyårs.

Igår firade jag nyåret med Julia, Josse, Emmie, Amanda, Lena och HannaFrohm! Vi åt trerätters hos Julia. Blev mycket lyckat på jag säga! Dansade nå wiispel kvällen lång. Det var kul men jag var dålig.

 
fast det här var förra året

Om två dagar är jag 18 år förövrigt!!!!!!!!!!


RSS 2.0