1 dag kvar!

Jag har nyss tagit en paus från att skriva svenska. Jag säger som mallan fy farao vad jag är less.
Men det är det värt då, blir det mindre att göra på påsklovet. Nu måste jag fortsätta. Det blev tyvärr ett kort inlägg det här.

Jag lägger in en bild på några brudar som är ute och reser just nu.


Miss you!

Fy farao!

Har megastort historiaprov på torsdag och mitt skrivhäfte är spårlöst försvunnet sen några dagar tillbaka. Jag måste ha glömt det i Skåne... Har engelska och gitarrläxa till imorgon också och jag känner mig sjukt stressad! Grejen är att när jag har mycket att göra så ägnar jag tiden till att fundera vad jag ska börja med och därför slutar det med att jag inte gör något vettigt alls. Blir nog ingen träning imorgon för min del... 

Ljuset i tunneln är påsklovet som närmar sig med stormsteg JIEHO!
/Malen

Majsan



Hoppas du har det bäst i Thailand. Kommer sakna dig!! <3


Tisdag!

Min Tisgadskväll kommer inte bli så bra som jag hade tänkt.
Jag hade planerat att se Aik vinna och sedan bara slappa. Men tyvärr går det inte därför att jag har träning och tonvis med läxor.

Jag lägger in två fina bilder från igår då alla i spfl1b och 2b åkte skidor på vitberget.






Några riktigt stolta skidåkare som just har åkt upp till toppen av vitbergsbacken!
/ ml


Fotboll!

Efter en väldigt rolig och utmattande helg i Luleå är jag äntligen hemma. Min kropp värker som tusan. Men de visar ju bara hur mycket vi har kämpat.
Vi startade lägret med en match mot Lira, som slutade 3-3 efter de fortsatte vi med en massa andra tävlingar och en två timmars träning på söndagen.



Tack tjejer för ett roligt läger!

(En gammal bild på gammla laget)







skoter!!!

Sitter nu och hämtar andan efter dagens skotertur med Jennifer, Jesper och Jonte! Plumsade och simmade fram som en clownfisk ungefär. Det blir att ta bussen till stan ikväll och sedan direkt till den sista träningen i kombihallen.

TAGGA LOV OM FYRA DAGAR!

/MALLIS

!

Min bror är nu hemma efter 10 veckor i Thailand! 6 kilo tyngre och MÅNGA nyanser brunare... jag vill också!

Nu drar jag till moa en stund och träffar folk men det blir en tidig kväll ikväll.. taggar samling till match 08.45 imorgon!


/mallis


Fullt hus!

Sitter just nu och väntar på en massa folk som snart anländer. Vi ska äta pizza och heja på aik!
Kommer bli nice.



/ moa

Torsdag

Slutade skolan kvart i 2, for hem, dolade på! Så har min dag sett ut och snart, kl åtta blir det 2h träning i kåges gympasal (cirkelträning och volleyboll?) blir nog kuligt! Hittar förövrigt inte sladden till kameran (kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte har använt den på ca 2 år). Blir nog inga bilder från Lund alltså, kanske lika bra!


bjuder på några taggade tjejer istället


Torsdag!

Vaknade idag av att min väckare ringde för 100:e gången. Jag kände verkligen inte för att stiga upp.
Idag på skolan har treorna visat upp sina projekt arbeten så vi hade inga vanliga lektioner fram till lunch. Det bästa var nog allt godis och annat gott som dom bjöd på.
Ikväll har jag egentligen träning men den är inställd på grund av att taket i bollhallen har rasat. Men men inga sura miner för min del. Jag njuter bara att ha en kväll utan jobb och träning. Istället blir det engelska läxa och gårdagens greys anatomy.



/ tjingeling moa


Kåge!

Är äntligen hemma i kåge efter flera timmars stilla sittande i bilen. Jag måste erkänna att jag har väldigt svårt för att sitta stilla länge.
Det blev inte många bilder tagna men jag kan försöka lägga upp lite senare.
Ikväll blir det kanske träning om jag orkar, men först matte! 

 

/ moa


I morse var det vinter. Nu är det vår!

Lund var minst sagt en upplevelse utöver det vanliga. Mer säger jag inte förutom att Linn, Signe och jag har lärt oss vad vi är för sorts människor. Eller rättare sagt vad vi inte är för sorts människor. Resan innehöll mycket god mat och många skratt iallafall hehe. Bilder kommer kanske senare!


smakprov

Har suttit ute på en spark i i solen och fikat i bara linne idag! Slutade 12.25, jippie idag är en bra dag! Har dock matteprov imorgon så ikväll blir det nog att plugga lite och även öva lite på gitarrläxan.
/malin

Hemavan!

Det kommer inte att hända mycket på denna blogg några dagar framöver. Mallis är i Lund och ikväll åker jag till hemavan. Jag kommer hem på tisdag så förhoppningsvis skriver malin när hon kommer hem. Jag hoppas att dom kommer att ha kul.


/ moa



1 DAG KVAR

Imorgon bär det av och JAG LÄNGTAR! Klockan 09.50 går flyget till stockholm och därifrån tar vi (Sigg3, Linnsan, mallis) sedan x2000 till Lund och Förbundet Unga Forskares Riksstämma (tro det eller ej)! Har kikat på schemat och det är fullproppat med ord jag inte förstår... vad sägs om att skolka lite tjejer? 
Kommer hem på söndagkväll förmodligen taggade för skola på måndag!

Kl 18.45 ikväll är det upptaktsträff på kansliet och efter det träning i gympan till halv 10. Innan dess ska jag ha packat det mesta och helst hinna göra lite läxa så nu måste jag sätta igång!
Hare bra för det ska jag! Särsilt du Mui =]


Ursäkta.. den enda bild jag hittade på oss (the ugly truth)
/mallan


Tröttttttt

Denna dag har varit den längsta dagen på evigheter. Jag har varit så otroligt trött och min hals har inte varit på topp heller. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila mig iform igen. Hoppas att jag orkar hålla mig vaken till 21.00 för då börjar Greys anatomy.


Lägger in en bild på linn som imponerade på alla med hennes super hopp igår på friluftsdagen.
Bilden är från josses blogg.
/aom


Tisdag

Ingen träning ikväll och det känns skönt att bara få vila (=göra läxa). Idag fick vi veta att vi har ensembeluppspelning nästa vecka och även Gemu, Historiaprov och kanske Matteprov. Nästa vecka kommer inte att bli rolig alls med andra ord... Ska nog påbörja packningen ikväll också. Kanske ta fram vårjackan för det är ju BARA TRE DAGAR KVAR TILL SKÅNE!
/mallan


Start och stopp!

Då var första skoldagen efter sportlovet gjort. Jag har en känsla av att det kommer att bli en väldigt bra vecka det här. Vi har friluftsdag i bygdsiljum imorgon och på fredag ska jag till hemavan. Kommer bli super!
Har varit ute och övningskört ikväll. Det gick väll som vanligt hehe


/ ml


VINST

Efter hyfsat spel från vår sida vann vi med 5-2 över Rönnskär och jag fick till och med göra mål (för en gångs skull)! Hann också med att få ett skott i ansiktet som resulterade i näsblod och en fortfarande lite röd och svullen näsa.. Alltid ska jag lyckas!
Nu sitter jag här och har lite smått ångest inför skolan imorgon. Det känns som att det var en hel del plugg som skulle göras på lovet men nu kommer jag inte på ett skit.. Får väl veta imorgon antar jag!

I torsdags kväll
/Mollin


!!

Blev bjuden på middag hos emma igår. Det var riktigt gott, även fast jag inte trodde att man kunde bli mätt fick jag trycka i míg det sista. Senare kom felle och ante och i såg melodifestivalen med oss. Källen slutade som det oftast brukar, vi somnade.
Idag har jag inte gjort så mycket bara tagit det lungt och tagit vara på den sissta dagen av sportlovet.
 
Hittade några gamla bilder som är tagna med min mobil
/ml


Söndag

Har just ätit och nu taggar jag den första träningsmatchen på Guldvallen mot Rönnskär! Ikväll kommer Linn hem och då har vi en hel del att skvallra om. Har saknat flickan!

/malin


!

Insåg också just att igår var det en vecka kvar tills Linn, Signe och jag sitter på flyget ner till SKÅNE! Jag känner mig inte alls förberedd och jag har ingen aning om vad vi ska göra där (unga forskares riksstämma?!) Men det kommer troligen att bli svinkul!


Hela livet är en diskho

Äntligen sol!
Har varit hos anna med malin och felle idag. Vi har legat ute i solen och stekt hamburgare. Mycket härligt.



/ ml

Torsdag?????

Jag har inte varit så bra på att uppdatera, det är väldigt bra att jag och mallan har den här bloggen tillsammans för då är det oftast nån som skriver och rättar mig när jag skriver fel dag. Man blir lite förvirrad nu när det är sportlov.
Har varit hos malin idag med anna och emma. Vi har legat och varit sura över att vädret aldrig är bra när man är ledig. Men tur är att sportlovet inte är slut än. Det kommer säkert bli bra till helgen. Då kan vi hitta på något kul istället.
Nu ska jag äta och sen fara till ica och jobba. 




Sju flickor på en skotertur



jag citerar friluftslivaren i tenniskor: "kan man verkligen köra skoter om det är klibbsnö..?" HAHAHHA
/mallis

Inte onsdag utan tisdag!

Imorse vaknade jag vid 7tiden(?!) hos Lisa av en konstig lukt som följdes av ett slick i pannan. Det var Tyra såklart. Utanför fönstret sken solen och himlen var blå, ville bara springa ut men sedan kom jag på att jag nog behövde lite mer än 3 timmars sömn så jag somnade om några timmar till. När alla 7 brudar hade vaknat fikade vi och åkte iväg på en liten skoterutflykt! Det var trevligt trots att solen svek... Lägger kanske in några bilder senare (då jag kan sno från någon annans blogg) 
 
Ikväll blev det gym på edda tillsammans med Emma, Anna och Mois!
/malin


Onsdag

Har jobbat hela dagen idag. Det var faktiskt riktigt kul, eller det var i alla fall vad en tant som höll på att skratta ihjäl sig åt mig tyckte. Det blev lite pinsamt.
Ikväll har jag varit på edda och tränat med emma, malin och anna. Det var verkligen skönt och behövligt. Förhoppningsvis kommer jag att kunna röra mina armar imorgon. 
Nu ska jag äntligen se det sissta avsnittet av oth. 

 


Love in concert

Var på konsert igår med bl.a. den här grabben!



Nu drar jag till Lisa på pyjamasparty! /mallisbrallis

8 Mars

Ikväll blir det pjamasparty hos lisa med en massa godsaker och annat. Det kommer bli super mysigt. 
Hittade en fin bild från idag på felles blogg.


/ moa
 


jag blir så glad

I morse åkte jag med mamma till stan vid 10tiden för att klippa mig på karma. Jag åkte hem med 12 bussen och satte på kaffe, gjorde i ordning fika och slängde på mig ytterkläder och sedan traskade jag iväg till isen där Felle, Emma, Moa och Lisa redan satt och njöt av vårsolen, mycket härligt måste jag säga!



Kittelfjäll var ju grymt
/mallis

jag har känt mig glad och pirrig i några dagar nu... men inte för min egen skull hihi

Söndag

Vanligtvis brukar söndagar vara sissta dagen på ledigheten men det länns så grymt skönt att jag har en hel veckas ledighet framför mig. Eller jag är inte helt ledig jobbar torsdag och fredag. Men det känns bra att tjäna lite pengar. Jag har spenderat en del pengar denna månad.
Idag har jag inte så mycket planerat. Bara träning ikväll, får se om jag ska dit. Jag är så less på att vara förkyld.


Det var ett tags sen vi gjorde något brudar, vi måste hitta på något nån dag.

/ moa


SPFL1b

Tack för igår brudar!!!



SOL!

Ja riktigt fint väder var det ute idag. Jag och mamma gick en promenad, när vi gick förbi ica blev vi sugna på en semla så vi köpte en hehe. Vi gick hem och åt den tillsammans med en kopp varm choklad ute på gårn! Hade träning i bollhallen klockan tre och det kändes därför inte värt att hitta på något vettigt denna fina dag men imorgon kanske det blir en liten utflykt förhoppningsvis!

Nu drar jag mig bort mot Linns hus där det blir chips?!?!?!

/hon till vänster...

Fredagsmys och LOV!

Ett efterlängtat sportlov har jag nu framför mig och jag har inget speciellt planerat förän nästa lördag vilket faktiskt känns grymt skönt! Hoppas bara att jag inte blir ensam hemma i kåge för det vore ju inte så kuligt.. Spfltjejerna är på party och själv har jag ätit middag med familjen på Olles. Tacobuffé me like! Nu tänkte jag gå till Anna för fredagsmys. Kanske får vi sällskap av Lisa senare på kvällen också!


Ja glada var vi minsann
/mallis


SPORTLOV!



Skolan

Har datakunskap idag med. Det är inte mycket som händer på min power point.
Känner mig lite nervös inför samhällsprovet som vi har lite senare idag. Hoppas att det inte kommer att vara så svårt.
Ikväll har vi träningsmatch mot morön. Vi ska spela mot yngre så vi måste vinna!!
Efter det tänkte jag svänga förbi på kalas hos min kusin som fylller år idag och äta lite tårta.

/ moa

HOLMA!

Sitter på skolan just nu och har datakunskap. Vi ska göra en power point om vad vi vill. Jag ska göra om lisa holm. Här är några snygga bilder på henne.




/Lundqvist

Tisdag

En väldigt lång och tråkig tisdags kväll ligger framför mig ikväll med en massa plugg och annat.
Har nämligen samhällsprov på torsdag och tyska till imorgon. Eftersom att jag jobbar imorgon hela kvällen så måste jag plugga ikväll. Kändes väldigt jobbigt, men en possitiv sak är att det bara är tre dagar kvar till sportlovet, jag längtar super duper mycket! 



Lägger in en fin bild på två glada tjerer från i lördags.

/ mois


MÅNDAG

Har nu fixat kläder till konserten imorgon. För dem som inte har hört det ska vi musikettor dansa till thriller som zombies, längtar till nästa år då vi får spela istället men det är väl bara att göra det bästa av situationen. Hoppas någon har med sig kameran så kanske jag lägger in några läskiga zombiebilder! Kommer alltså att vara på skolan från 08.30 till ca 22.00 imorgon, TAGGA! (får iaf käka skrov till middag)

Har just haft två timmars fys också. Kommer att kännas flera dagar framöver, armarna skakar! Återhämtade mig med fem mackor och en apelsin.


hehe ja tyck om er från malin


1 Mars

Sitter just nu och tittar på bilder från sommaren och jag insåg just hur bra den var. Förutom att jag jobbade en hel del.
Skoldagen idag gick ganska fort förutom att min nacke har gjort ont som tusan. Efter skolan for jag till mormor och fick en massa fika som hon hade tagit fram åt mig och mina kusiner, som tyvärr inte kom så då blev det mer fika över till mig. Man kan säga att det var tur i oturen för mig då.



Hittade en snygg bild på josses blogg 
/ moa

RSS 2.0